NEWS-LIFE.GR

Παρασκευή 3 Ιουνίου και το Floral στην πλατεία Εξαρχείων φιλοξενεί τους Boogie Sinners.

DSC_0171

Παρασκευή 3 Ιουνίου και το Floral στην πλατεία Εξαρχείων φιλοξενεί τους Boogie Sinners.

Παρασκευή βράδυ και όλα είναι έτοιμα για την δεύτερη εμφάνιση των Boogie Sinners. Η μπάντα έχει ήδη κυκλοφορίσει μια δισκογραφική δουλειά με χαρακτήρα Rhythm & Blues, και είναι στην ετοιμασία του δεύτερου τους δίσκου που ελπίζουμε να κυκλοφορίσει σύντομα.

Οι πρώτες νότες ακούγονται, ο Θοδωρής Αλεξίου, κιθαρίστας και frontman της μπάντας καλησπερίζει το κοινό, και το πάρτι αρχίζει!!!! Από την πρώτη κιόλας στιγμή ξεχωρίζει η φοβερή τους ενέργεια και βλέπουμε μια πολύ δεμένη μπάντα να απολαμβάνει την κάθε στιγμή όσο κι εμείς. Άρτοι τεχνικά, με φοβερή σκηνική παρουσία, και τον πολύ καλό ήχο του μαγαζιού να αποδίδει στο μέγιστο την ροή αγαπημένων κομματιών από όλο το φάσμα των Blues.

DSC_0155

Κατά την διάρκεια του live ακούσαμε και δικιές του δημιουργίες από τον πρώτο τους δίσκο “Time to Roll”  με το «Rock ‘n’ roll all night long» να ξεχωρίζει κατά την γνώμη μου, καθώς και από την δεύτερη τους δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορίσει. «Sugar Cane»  «Gone to Marathon» και «Guava Lava» ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους.Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Boogie Sinners είναι μια μπάντα υψηλών προδιαγραφών, γι αυτό άλλωστε κατέχει μια θέση στο Αμερικάνικο Blues Hall of Fame.

Η βραδιά στο Floral θα μείνει στην μνήμη μας για πολύ καιρό, με τους Boogie Sinners να παρασύρουν στους ρυθμούς τους όχι μόνο όσους ήταν εκεί για να τους παρακολουθήσουν, αλλά και για πολλούς διερχόμενους που σταμάτησαν έξω από  το Floral για να χορέψουν ή απλά για να ακούσουν έστω και για λίγο και να νιώσουν αυτό που οι Boogie Sinners μας πρόσφεραν απλόχερα.

DSC_0067

Ευχαριστούμε πολύ Boogie Sinners για την υπέροχη βραδιά. Θα τα ξαναπούμε σίγουρα!!!!!!

Κιθάρα – φωνή : Θοδωρής Αλεξίου
Φυσαρμόνικα : Κώστας Τενέζος
Μπάσο : Δημήτρης Γεωργόπουλος
Τύμπανα : Μπάμπης Παναγιωτακόπουλος

On-Fire-Facebook-Logo-psd61160