NEWS-LIFE.GR

100% νηστίσιμο παγωτό φράουλα

Περιγραφή

Πεντανόστιμο, πανεύκολο παγωτό φράουλα… και φυσικά νηστίσιμο!   Με 2 μόνο υλικά!

20891-100-nistisimo-pagoto-fraoula-by-tahitian

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί γάλα καρύδας 400 ml
  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα

Πώς το κάνουμε:

  1. Βάζουμε σε ένα μπώλ το γάλα καρύδας. Δεν είναι απαραίτητο να είναι παγωμένο, απλά αφαιρέστε λίγο από το διαφανές υγρό που διαχωρίζεται από τη λευκή κρέμα, ώστε να μην είναι πολύ νερουλό το μίγμα μας.
  2. Χτυπάμε δυνατά με το μίξερ για 2-3 λεπτά.  Δεν θα γίνει σαντιγύ αλλά θα αρχίσει να γίνεται κρεμώδες και πηχτό.
  3. Ρίχνουμε μέσα τη μαρμελάδα φράουλα, χτυπάμε να ομοιογενοποιηθεί και βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη.
  4. Βγάζουμε και ξαναχτυπάμε κάθε μία ώρα ώστε να αφρατέψει.

 Καλή επιτυχία!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το παγωτό το έφτιαξα χειμώνα, οπότε οι θερμοκρασίες των υλικών ήταν εκ των πραγμάτων χαμηλές.  Το καλοκαίρι ίσως χρειάζεται να κρυώσει το γάλα καρύδας λίγο.

πηγη.εδω

a.help-button { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); border: 0 none; border-radius: 3px; box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; color: #FFFFFF; display: inline-block; font-size: 0.8em; padding: 0em 1.5em; text-align: center; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(222, 122, 0, 0.8); margin-left: 25px; } /** * @author Brad Dalton * @example http://wpsites.net/web-design/call-to-action-style-help-box-support-button/ * @copyright 2014 WP Sites */ a.help-button:hover { background-image: -moz-linear-gradient(center top , #F0A142 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 #FEB55E inset, 0 2px 0 rgba(254, 181, 94, 0.8) inset; color: #FFFFFF; text-shadow: 0 -1px 0 #DE7A00; } a.help-button:active { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; } .help-box { background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7; font-size: 25px; font-weight: bold; margin: 0 0 25px; overflow: hidden; padding: 20px; width: 100%;