NEWS-LIFE.GR

Τα κορίτσια εξομολογούνται τους χειρότερους τρόπους χωρισμού

167123

O χωρισμός είναι κάτι επώδυνο, απ’ όποια πλευρά και να τον δεις. Σημασία έχει όμως γιατί χωρίζεις, με ποιον τρόπο χωρίζεις και τι ακούς την ώρα που χωρίζεις.

Παρακάτω, καθημερινά κορίτσια της διπλανής πόρτας, μάς διηγούνται τις δικές τους –αξέχαστες, δυστυχώς– εμπειρίες. Κάποιες από αυτές ίσως τις βρείτε υπερβολικές και όμως συμβαίνουν και στα … καλύτερα κορίτσια! Να λοιπόν ποιος ήταν ο χειρότερος τρόπος και λόγος που τις άφησαν ποτέ:

The other woman
«Το τελευταίο αγόρι που ερωτεύτηκα με χώρισε μετά από έξι μήνες σχέσης με την εξής φράση: «Μωρέ Μαράκι, είσαι πολύ καλό κορίτσι, έχεις τρόπους, στιλ, είσαι τέλεια. Αλλά εγώ ψάχνω μια αλήτρα γυναίκα».

Μαρία, 27 ετών

Που να στα λέω
«Με το φίλο μου μόλις είχαμε φτιάξει το καινούριο μας σπίτι. Εκείνος βγήκε έξω ένα βράδυ κι εγώ έπεσα για ύπνο. Με ξύπνησε κατά τα ξημερώματα φωνάζοντας ότι είχε κάτι πολύ σημαντικό να μου πει. Ήταν όλο χαρά. “Τι συμβαίνει;” τον ρώτησα. “Απόψε γνώρισα κάποια που μου άρεσε πολύ” μου είπε. “Πρέπει να χωρίσουμε”. Έμεινα κάγκελο. “Ήμουν μαζί της όλο το βράδυ”, συνέχισε, “αλλά δεν κάναμε σεξ”. “Γιατί;”, κάγχασα, “είχες τύψεις; ” “Όχι”, μου απάντησε, “γιατί ήμασταν στο αυτοκίνητό μου και ξέρεις πόσο μικρό είναι”!»

Σοφία, 29 ετών

Σωματικός έλεγχος
«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι είμαι 1,60 και 50 κιλά, δηλαδή όχι καμιά νταρντάνα. Κάνω γυμναστική βέβαια – αερόμπικ και λίγα βάρη. Ο τελευταίος τύπος με τον οποίο τα έφτιαξα ήταν αδύνατος, γιατί είναι χορευτής. Μια μέρα, στα καλά καθούμενα, με χώρισε δηλώνοντάς μου ότι τελικά δεν ταιριάζαμε. Τον ρώτησα γιατί το έλεγε αυτό και μου απάντησε ότι ψάχνει για άλλο σωματότυπο γυναίκας, λιγότερο γυμνασμένο. “Είναι σαν να είσαι εσύ ο άντρας στο κρεβάτι κι εγώ η γυναίκα” μου είπε. Μάλιστα, μου τόνισε ότι προσέχει πολύ το σώμα του, γιατί από αυτό ζει, και φοβάται ότι μια γυμνασμένη γυναίκα σαν κι εμένα μπορεί να του προκαλέσει κάποιον τραυματισμό την ώρα του σεξ!»

Αλεξία, 28 ετών

Panic attack
«Όταν είπα στο φίλο μου να παντρευτούμε, έπαθε πανικό. Αλλά επειδή ούτε τις ευθύνες του χωρισμού μπορούσε να πάρει, εφάρμοσε την κλασική συνταγή: σε αναγκάζει να τον χωρίσεις εσύ. Από εκείνη τη μέρα άρχισε να μου λέει ότι είναι απίστευτα χρεωμένος, ότι ούτε τα παιδιά μας δεν θα προλάβαιναν να ξεπληρώσουν τα χρέη του. Επίσης πήγαινε πια στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή και δεν έκανε μπάνιο για μέρες! Τη μέρα που τον παρουσίασα στους γονείς μου τους είπε ότι είναι αλκοολικός και κατέβασε ένα μπουκάλι ουίσκι σε δύο ώρες. Τον πήγα στο νοσοκομείο και δεν τον ξαναείδα ποτέ».

Έφη, 24 ετών

Ακούω κουδούνια
«Ένα αγόρι κάποτε με χώρισε γιατί, αν έμενε μαζί μου, πίστευε ότι θα του “κρεμούσαν κουδούνια”. Με θεωρούσε πολύ κοινωνική και εξωστρεφή για τα γούστα του, δεν του άρεσε που έκανα παρέα με γκέι και χόρευα στα κλαμπ. “Ως εδώ και μη παρέκει”, μου είπε ένα βράδυ που τον έπεισα να βγει επιτέλους μαζί μου έξω και τον πήρα να χορέψουμε, “δεν θα μου κρεμάσουν εμένα κουδούνια. Όλα κι όλα!”».

Ναταλία, 25 ετών

Γκουρού γκουρού το πας
«O φίλος μου άρχισε ξαφνικά να μπλέκεται με διαλογισμούς, να ταξιδεύει στην Ασία και να διαβάζει πνευματικά βιβλία. Μετά από λίγο καιρό με κατηγόρησε ότι του ρουφούσα την ενέργεια, ότι ήταν εκείνος πομπός κι εγώ δέκτης, κάτι κουλά. Στο τέλος με παράτησε τελείως, για να αφοσιωθεί στον πνευματικό του δρόμο».
Αλίκη, 26 ετών

Love and marriage
«Μετά από τρία χρόνια σχέσης άρχισα να πετάω στο φίλο μου το θέμα της οικογένειας. Όμως δεν μου φαινόταν και πολύ ζεστός στο θέμα. Όταν του είπα ευθέως να παντρευτούμε, δεν ήθελε με τίποτα και αρχίσαμε να μαλώνουμε γι’ αυτό το ζήτημα. Μια μέρα που το ξανακουβεντιάζαμε, μου ζήτησε να χωρίσουμε. “Να χωρίσουμε επειδή θέλω να παντρευτούμε;” τον ρώτησα. “Όχι, επειδή είμαι ήδη παντρεμένος κι έχω δύο παιδιά” μου είπε».

Ελένη, 33 ετών

Καλά που δεν μου είπε ότι θα γίνει αστροναύτης
«O φίλος μου μου ανακοίνωσε μια μέρα ότι χωρίζουμε. O λόγος ήταν ότι άφηνε την πόλη – έφευγε, λέει, στη Βόρεια Ελλάδα για να κάνει εκτροφή στρουθοκαμήλων».

Κωνσταντίνα, 27 ετών

Το do list
«O φίλος μου με άφησε πρόσφατα, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Έκανε μια εισαγωγή “Είσαι πολύ καλή για μένα” και τέτοια, για να περάσει στο κλασικό: “Θέλω να ζήσω και να κάνω πράγματα”. Εν ολίγοις, δεν κατάλαβα γιατί με άφησε».
Δέσποινα, 34 ετών

Psycho killer

«Κάποτε τα είχα με κάποιον που με ζήλευε πάρα πολύ. Του εξηγούσα ότι όταν είμαι στη δουλειά κι έχουμε μίτινγκ, απαγορεύεται να έχω ανοιχτό το κινητό μου, γιατί μας φωνάζει ο διευθυντής. Εκείνος πίστευε ότι το έκλεινα για να τον απατήσω με την ησυχία μου. Μια φορά ξέχασα το κινητό σπίτι και όταν επέστρεψα το βράδυ κουρασμένη, δεν το κοίταξα και κάθισα να φάω με τη μητέρα μου. Εκεί που τρώγαμε, χτύπησε το κουδούνι. Άνοιξα την πόρτα κι έφαγα μια δυνατή σφαλιάρα. Ύστερα κάποιος με έφτυσε στο πρόσωπο. Όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν, είδα το φίλο μου να μου φωνάζει “προδότρια” και “άπιστη”. Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι, η μαμά μου τσίριζε “Αστυνομία, σκοτώνουν το παιδί μου”… Άσε, δεν θέλω να θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες».
Πάολα, 30 ετών

Value for money
«O μεγάλος έρωτας της ζωής μου με χώρισε με την εξής φράση: “Σε χωρίζω γιατί σ’ αγαπώ. Αξίζεις κάτι πολύ καλύτερο από μένα”».
Μαρία, 23 ετών

And the winner is…
«Το καλοκαίρι ο φίλος μου πήγε διακοπές μόνος του, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω άδεια και δεν ήθελα να μείνουμε κι οι δύο στην Αθήνα. Όταν γύρισε, ήταν διαφορετικός. Τον ρώτησα μήπως είχε γνωρίσει καμία και μου είπε ότι, ναι, είχε γνωρίσει κάποια και τώρα θα έμενε μαζί της, γιατί ήταν καλύτερη από μένα. “Μα τι λες;” ψέλλισα. “Εφόσον”, μου απάντησε, “είδα ότι μπορώ να έχω μια πιο όμορφη, πιο έξυπνη και πιο επιτυχημένη από σένα, γιατί να μείνω μαζί σου;”».

Κατερίνα, 25 ετών

Δεν φταις εσύ
«Δε φταις εσύ μου λέει θέλω να μείνω μόνος μου να σκεφτώ να τα βρω με τον εαυτό μου. Εσύ είσαι καταπληκτική περνάω τέλεια μαζί σου αλλά θέλω να τα βρω με τον εαυτό μου». Μετά από κανένα μήνα τον είδα αγκαλιά με μια ξανθιά… Προφανώς ήταν μέρος της αυτοκριτικής μάλλον!

πηγη.

a.help-button { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); border: 0 none; border-radius: 3px; box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; color: #FFFFFF; display: inline-block; font-size: 0.8em; padding: 0em 1.5em; text-align: center; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(222, 122, 0, 0.8); margin-left: 25px; } /** * @author Brad Dalton * @example http://wpsites.net/web-design/call-to-action-style-help-box-support-button/ * @copyright 2014 WP Sites */ a.help-button:hover { background-image: -moz-linear-gradient(center top , #F0A142 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 #FEB55E inset, 0 2px 0 rgba(254, 181, 94, 0.8) inset; color: #FFFFFF; text-shadow: 0 -1px 0 #DE7A00; } a.help-button:active { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; } .help-box { background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7; font-size: 25px; font-weight: bold; margin: 0 0 25px; overflow: hidden; padding: 20px; width: 100%;