NEWS-LIFE.GR

ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΑ ΣΕΡΑΪΔΑΡΗ – NEWSLIFE

IMG_20160419_141746_235

Άδα Σεραϊδάρη-Newslife.gr

1, Άδα πως πρόεκυψε η ενασχόληση σου με την μουσική;

Ήμουν 18 χρονών και σπούδαζα χορό. Όντας φιλόμουση είχα φίλους μουσικούς που γνώριζα από την κατασκήνωση, οι οποίοι με παρέσυραν στο Μουσικό Καφενείο, στο Νέο Κόσμο, ένα στέκι όπου φοιτητές έπαιζαν με μια κιθάρα ελληνικό και ξένο ροκ. Κάποια στιγμή με φώναξαν να πω το Φιλαράκι της Βόσσου. «Που ήσουν εσύ τόσο καιρό», αναφώνησε ο τύπος και έτσι ανακάλυψα το τραγούδι!

 

2. Aισθάνεσαι aισιόδοξη για το επάγγελμα που ακολουθείς;

Όχι τόσο αισιόδοξη, όσο περίεργη και ανυπόμονη για το αύριο! Έζησα ωραίες εποχές στο παρελθόν. Περιόδους που έκανα το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τώρα ζω στιγμές. Ίσως και πιο όμορφες, πιο ενδιαφέρουσες αλλά στιγμές, φευγαλέες και σκόρπιες.

3. Νέο τραγούδι με τίτλο «Mε σημαδεύεις»! Πες μου λίγα λόγια  για τους συντελεστές του;

Με τον Δημήτρη Κανελλόπουλο ήμασταν παρέα στο δίσκο «Μέσα στη βουή του δρόμου», το 2002.Συναντηθηκαμε μετά από καιρό και σκεφτήκαμε να ηχογραφήσουμε ένα νέο τραγούδι, το «Mε σημαδεύεις», όπου ο Δημήτρης υπογράφει τη μουσική και την ενορχήστρωση. Οι στίχοι είναι της Μαρίας Μαρκάτου, η οποία έχει συνεργαστεί και παλιότερα με τους Domenica,σε τραγούδια όπως το Σαν κάτι να ξέρω, Λίγη ζωή ακόμα, Κι εσύ που ήσουν, κ.α..

4. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από το καινούριο σου τραγούδι; Και γενικότερα τι άλλο στοχεύεις να μας παρουσιάσεις;

Ελπίζω να αρέσει και αν όλα πάνε καλά ελπίζω και σε ένα κλιπάκι χορευτικό μέσα στο καλοκαίρι που μπορεί να παρασύρει ακόμα περισσότερο τον κόσμο!

13277928_10206613993817155_2142969127_n(1)

5. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση σου με τα Μέσα Ενημέρωσης;

Μπαίνω καθημερινά στο facebook, ακούω ραδιόφωνο όταν οδηγώ, ενημερώνομαι για τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη και βλέπω τηλεόραση επιλεκτικά.

6, Εσένα τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο στην ελληνική δισκογραφία σήμερα;

Οι εταιρίες έχουν αλλάξει μορφή, κάποιες δεν υφίστανται πλέον, άλλες, νέες, ανεξάρτητες γεννιούνται σε ανύποπτο χρόνο. Φαντάζομαι ότι οικονομικά πάσχουν οι περισσότερες.

7, H Άδα στον ελεύθερό της χρόνο τι κάνει άραγε;

Βλέπει σινεμά, μαγειρεύει ενίοτε, ασχολείται με το design του σπιτιού της, λατρεύει τον υπέροχο γάτο της Μισέλ Παταπούφη(έχει και επώνυμο!!!) και κάνει γυμναστική.

8,  Πώς θα σε χαρακτήριζες;

Αν ήμουν θεατρίνα θα ήμουν varieté και αν ήμουν μπαλαδόρος libero!

9. Επαγγελματικά τι άλλο ετοιμάζουν οι Domenica;

Συναυλίες ακουστικές, για την ώρα, με 2 κιθάρες και 2 φωνές με το νέο ευέλικτο σχήμα μας, νέα τραγούδια, μπόλικα remix έκπληξη και αργότερα ίσως κάτι μεγαλύτερο σε ντεσιμπέλ και θέαμα!

OFFICIAL LINKS

https://twitter.com/adaseraidari

https://www.instagram.com/adaseraidari/

https://www.facebook.com/adaseraidari