NEWS-LIFE.GR

Πέγκυ Ζήνα: Όλα όσα έγιναν στην απονομή του πλατινένιου της! Φωτογραφίες

pegizinah_645_450
Με αγαπημένα πρόσωπα γιόρτασε την επιτυχία του νέου της album η Πέγκυ Ζήνα. Η δισκογραφική της εταιρείας Minos Emi, μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό 89,8 Δρομο fm ανέλαβαν να οργανώσουν μία αξέχαστη βραδιά για την τραγουδίστρια και της απένειμαν πλατινένιο δίσκο.

Ο δίσκος “Πάρα πολλά” έχει ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο και όλοι οι συντελεστές του είναι χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Και μοιράστηκαν τη χαρά τους αυτή μαζί με την Πέγκυ στη χθεσινή βραδιά.

Οι Θάνος Παπανικολάου, Δημήτρης Τσάφας, Σταύρος Σταύρου και ο Stan με την ομάδα του Icon Music, που αποτελείται από τους Μάνο Δεδεβέση, Πάνο Βλαθακούδη, Ιωσήφ Κοτσιφάκη και ο παραγωγός της Ηλίας Μπενέτος ήταν όλοι εκεί. Όπως και το TLIFE για να σου μεταφέρει όλα όσα έγιναν!

“Πέρασαν σχεδόν 14 χρόνια από τη μέρα που η Πέγκυ Ζήνα έγινε ‘’παιδί’’ της Minos-Εmi. Έχουμε ζήσει δίπλα της μόνο ευτυχισμένες στιγμές, καθώς κάθε album της, είναι 10 έως σήμερα, περιελάμβανε τραγούδια που αντέχουν στο πέρασμα των χρόνων, άγγιζαν κι αγγίζουν τις ψυχές μας, γινόντουσαν πλατινένια, γινόντουσαν αγαπημένα μας τραγούδια”, είπε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos Emi, Μαργαρίτα Μάτσα.

Και συνέχισε: “Η φωνή της, γνήσια λαϊκή που ξεχωρίζει, δεν την μπερδεύεις με καμία άλλη φωνή και οι live εμφανίσεις της αποδεικνύουν πως αυτό το κορίτσι έχει ένα φωτεινό μέλλον μπροστά της κι αυτό γιατί είναι εργάτρια και στρατιώτης απέναντι σ΄ αυτό που αγαπάει! Έτσι υποδεχτήκατε και την καινούρια της δουλειά με αγάπη και σήμερα γιορτάζουμε όλοι μαζί τα “Πάρα πολλά” της Πέγκυς!”

“’Πάρα πολλά’’ επιτυχημένα τραγούδια έως σήμερα, “πάρα πολλά’’ χαρίσματα μιας γυναίκας που ήμασταν μαζί της στο γάμο της , στη γέννηση του παιδιού της και θα είμαστε σε “πάρα πολλά’’ όμορφα που θα έρθουν σίγουρα, γιατί της αξίζουν”, είπε κλείνοντας.

Η συγκίνηση της Πέγκυς ήταν εμφανής και φυσικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της. Ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας που είναι δίπλα της σε όλα!

Μετά την απονομή η Πέγκυ παρουσίασε live όλα τα τραγούδια του δίσκου, αλλά δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει και παλαιότερες επιτυχίες της. Στη σκηνή κάλεσε και τραγούδησαν μαζί της τον Χρήστο Δάντη, τον Νίκο Μακρόπουλο που ήρθαν για να γιορτάσουν μαζί της την επιτυχία της και βέβαια τον Stan.

Με την παρουσία τους την τίμησαν επίσης η Ρούλα Κορομηλά (δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες), ο Αλέξης Κωστάλας, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πολλοί δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες της.


Κική Τσόλκα


Γιώργος Λύρας, Μαργαρίτα Μάτσα,Νίκος Μακρόπουλος


Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώργος Λύρας, Σοφία Τσίπα, Χρήστος Δάντης


Φώτης Σεργουλόπουλος, Πέγκυ Ζήνα, Ρούλα Κορομηλά

πηγη.
a.help-button { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); border: 0 none; border-radius: 3px; box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; color: #FFFFFF; display: inline-block; font-size: 0.8em; padding: 0em 1.5em; text-align: center; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(222, 122, 0, 0.8); margin-left: 25px; } /** * @author Brad Dalton * @example http://wpsites.net/web-design/call-to-action-style-help-box-support-button/ * @copyright 2014 WP Sites */ a.help-button:hover { background-image: -moz-linear-gradient(center top , #F0A142 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 #FEB55E inset, 0 2px 0 rgba(254, 181, 94, 0.8) inset; color: #FFFFFF; text-shadow: 0 -1px 0 #DE7A00; } a.help-button:active { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; } .help-box { background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7; font-size: 25px; font-weight: bold; margin: 0 0 25px; overflow: hidden; padding: 20px; width: 100%;