NEWS-LIFE.GR

Γιάννης Φακίνος Δεν το ανέχομαι Νέο Single

Youtube Banner ΦΑΚΙΝΟΣ

Ο Γιάννης Φακίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαλαμίνα, αλλά ο τόπος καταγωγής του είναι η Νάξος. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και πιο συγκεκριμένα με την σύνθεση και το τραγούδι.

 

Ξεκίνησε παίζοντας κιθάρα και στην συνέχεια πλήκτρα, μπάσο και μπουζούκι και κάπως έτσι ξεκινά να γράφει τα πρώτα του τραγούδια.

 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Γιάννης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού εργάστηκε τραγουδώντας σε μαγαζιά της Σαλαμίνας, μόλις 18 ετών αποφασίζει να εγκαταλείψει το νησί για σπουδές.

 

Σπούδασε στη σχολή Μουσικής Τεχνολογίας στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, όπου και συνέχισε την μουσική του πορεία τραγουδώντας και στην ορχήστρα της σχολής του.

 

Ασχολήθηκε με παραστάσεις Musical ,πρωταγωνιστώντας σε μερικές από αυτές, την σύνθεση μουσικής για θέατρο και την σύνθεση ηλεκτροακουστικής μουσικής, παίρνοντας μέρος και στο αντίστοιχο φεστιβάλ που γίνεται κάθε χρόνο.

 

Ασχολήθηκε επίσης με την μουσική παραγωγή και την ενορχήστρωση ένω αρκετά από τα τραγούδια που κυκλοφόρησε είναι σε δική του ενορχήστρωση και παραγωγή.

 

Συνέχισε τις σπουδές του παρακολουθώντας σεμινάρια Φωνητικής , Πολυφωνίας και Ρεπερτορίου ενώ σε μερικές από τις συναντήσεις του με γνωστούς καλλιτέχνες τραγούδησε μαζί με τους Κώστα Μακεδώνα, Χάρη Βαρθακούρη ,Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου.

 

Τον Γιάννη Φακίνο τον γνωρίσαμε το 2013 με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά Digital Single «Κάνω πως δεν σ’αγαπάω», σε Στίχους και Μουσική του ίδιου, ενώ στην συνέχεια κυκλοφόρησε άλλα 5 Digital Singles που είχαν απήχηση στο ευρή κοινό.

 

Το 2013 κυκλοφορεί επίσης το τραγούδι “Τώρα το Πληρώνω” ενώ το 2014 το τραγούδι “Αν δεν Μπορώ Να σ’αντικρίζω” συνοδευόμενο με το πρώτο του VideoClip γυρισμένο στην Κεφαλονιά. Τα δύο τραγούδια με την υπογραφεί, σε στίχους και μουσική, του ίδιου.

 

Το 2015 τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από ένα δυνατό ζεϊμπέκικο που τους Στίχους υπέγραψε ο Στέλιος Μαγγιώρος και την Μουσική ο Άκης Μελής , με τον τίτλο «Είδος Υπό Εξαφάνιση» .Ένα τραγούδι που από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας κέρδισε το ενδιαφέρον ενώ παίχτηκε σε μερικά από τα πιο γνωστά ραδιόφωνα της Αθήνας.

 

Στην συνέχεια κυκλοφορεί το τραγούδι “Χάρτινη Καρδιά” σε συνεργασία με τον Αντώνη Γαμπιεράκη, ένα τραγούδι σε πιο νησιώτικα χρώματα σε στίχους και μουσική Στέλιου Μαγγιώρου και έπειτα το τραγούδι “Το Κορμί Της”, μια ανεβαστική ρούμπα σε στίχους και μουσική του Γιάννη Φακίνου που κέρδισε το κοινό των κλαμπ και τους Dj’s.

 

 

Giannis Fakinos / Digital Singles (2013-2015)

💿 Κάνω Πως Δεν Σ’αγαπάω

💿 Τώρα Το Πληρώνω

💿 Αν Δεν Μπορώ Να Σ’ αντικρίζω

💿 Είδος Υπό Εξαφάνιση

💿 Χάρτινη Καρδιά

💿 Το Κορμί Της

COVER ΦΑΚΙΝΟΣ

Ο Γιάννης Φακίνος, μια νέα λαϊκή φωνή, κάνει το επόμενο του βήμα μέσα από μια δυναμική μπαλάντα, σε πιο ροκ χρώματα,με τον τίτλο “ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ” . Ο πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής υπογράφει ο ίδιος τους Στίχους ,την Μουσική και την παραγωγή του νέου του Single ενώ δηλώνει πως μετά από πολλούς μήνες κλεισμένος στο στούντιο μας περιμένουν πολλά νέα τραγούδια που έχει υπογράψει ο ίδιος αλλά και άλλοι δημιουργοί ! Δυναμώστε το τέρμα και απολαύστε το !