NEWS-LIFE.GR

Κεραλοιφές Ισιδώρα

Η ιστορία μας

Έρχονται στιγμές, που νομίζεις, ότι το παρελθόν μετατρέπεται σε φάρο και μετατρέπει τα αχαρτογράφητα νερά του σήμερα σε απάνεμο λιμάνι και σε οδηγεί με ασφάλεια. Για μένα ο φάρος μου ήταν το σκαλισμένο με τέχνη σεντούκι της αγαπημένης μου γιαγιάς, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, και που ποτέ μου δεν άνοιξα με τη σκέψη, ότι θα παραβίαζα το απόρθητο της σκέψης της.
Τότε ο φάρος έλαμψε. Με περισσή ευλάβεια το άνοιξα και άρχισα να διαβάζω χειρόγραφα με πολλές συνταγές.Διαμαντάκια κρυμμένα στις λέξεις με δοσολογία για αλοιφές, που ήταν φάρμακο και βάλσαμο της νιότης της. Πηγή της η φύση, που άπλωνε τα στολίδια της σε μικρά βαζάκια.
Η γλυκιά γιαγιά τα χάριζε σε φίλους και στην οικογένεια. Στην ομίχλη της σκέψης μου άρχισα

να θυμάμαι πως ερχόταν και την αγκάλιαζαν για τα αποτελέσματα.

Ο φάρος δυνάμωσε. Το φως έγινε άπλετο. Πάτησα ακριβώς στις συνταγές. Μοιράστηκα τα αποτελέσματα πρώτα με τους κοντινούς μου ανθρώπους. Είδα με τα μάτια μου τα αποτελέσματα και πήρα την απόφαση. Να προχωρήσω.
Με απέραντη αγάπη ξεκίνησα την παραγωγή τους. Όσο για το όνομα δεν προβληματίστηκα καθόλου. Η υπέροχη γιαγιά, ο Φάρος και ο οδηγός μου, για μια ακόμη φορά, ακριβή μου γιαγιάκα, λατρεμένη μου γιαγιά ΙΣΙΔΩΡΑ!
Για τη μνήμη σου…

 

Βρείτε μας εδώ στο Facebook