NEWS-LIFE.GR

Αποκλειστική Συνέντευξη | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΚΚΟΣ!

Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση σας παρουσιάζω τον αγαπημένο μου πολυτάλαντο μουσικό Δημήτρη Ρόκκο,… Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή τη πολύ όμορφη συνέντευξη!

0

Δημήτρη καλησπέρα καλώς ήρθες στο News-life.gr

Καλώς σε βρήκα Νόρα

1. Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την μουσική;

Με την μουσική ασχολούμαι απο τα εφτά μου χρόνια,σε ωδείο και αργότερα στην ηλικία τον δεκατρία έπαιζα με διάφορες μπάντες ανά διαστήματα.

2. Εκτός από κιθάρα παίζεις και κάποιο άλλο όργανο;

Ψιλοσκαλίζω διάφορα μουσικά όργανα,όχι σε καλό επίπεδο βέβαια λίγο Drums,λίγο μπάσο μην φανταστείς όμως τίποτα σπουδαίο….στο ίδιο επίπεδο με την κιθάρα.χαχαχαχα

3. Αν σε ρωτούσε κάποιος γιατί ασχολείσαι με την μουσική τι θα του απαντούσες;

Γιατί ασχολούμαι με την μουσική???NEEEEXT!

4. Ποιος σε στηρίζει περισσότερο από τους δικούς σου ανθρώπους;

Και οι δύο μου γονείς με στηρίζουν εξίσου το ίδιο…Ο καθένας με τον δικό του τρόπο τους αγαπώ εξίσου και τους δύο το ίδιο.

5.  Εχεις ακούσει διάφορα σχόλια επειδή είσαι ο γιος του Ρόκκου;

Έχω ακούσει και καλά και κακά σχόλια.Κοίτα Νόρα….Fans και Haters από την στιγμή που εκτίθεσαι, πρέπει να περιμένεις ότι έχεις.Έγω ξέρω πάρα πολύ καλά πόσο καλός η πόσο κακός είμαι.

Δεν έχω την ανάγκη για επιβεβαίωση ούτε βγήκα ποτέ να το παίξω ο επόμενος Tosin Abasin.ok.

To να βγάζεις κάποιος κακία στα social media με σχόλια που βγάζουν χολή, το μόνο που έχω να πω σε αυτά τα ατόμα είναι GET A LIFE!!!

2

 

6. Τι είδους εξέλιξη θα ήθελες να δεις στον εαυτό σου τα επόμενα χρόνια;

Θα ήθελα σίγουρα να συνεχίσω να ασχολούμαι με την μουσική.Δεν ξέρω που θα είμαι και τι θα κάνω.Ζούμε και σε μια χώρα που έχει τρομερό Saspens με αυτά που γίνονται και με αυτούς που ψηφίζομαι και δεν ξέρω τι μας ξημερώνει.Νομίζω όμως ότι θα γίνω γραφικός…υγεία και μουσική…τίποτα άλλο!

7. Ποια η γνώμη σου για τα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια; Υπάρχει μέλλον για τα παιδιά ή όλο αυτό είναι τελικά ένα τηλεοπτικό show που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς;

Εγώ προσωπικά δεν παρακολουθώ κανένα όπως και Eurovision και διάφορα άλλα τέτοια.Δεν έχω και την πιο τεκμιριωμένη άποψη για το συγκεκριμένο θέμα,σίγουρα κάποια βοηθήθηκαν απο τα talend shows και πολλά άλλα όχι.Το σημαντικό είναι τι κάνεις μετά από το οποιοδήποτε talend shows.

8. Ποια πιστεύεις πως είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει ένα καλλιτέχνης για να τον επιλέξει το κοινό και να πάει να τον ακούσει;

Καλλιτέχνης είναι 3 πράγματα:

Α. Aυτός που αντιλαμβάνεται την μουσική,δηλαδή αυτός που ξέρει από νότες,ρυθμό,και αρμονία(μιλάω για θεωρία μουσικής).

Β. Αυτός που αναπαράγει μουσική μέσο ενός οργάνου,δηλαδή αυτός που παίζει ένα μουσικό όργανο έστω και σε αρχάριο επίπεδο.

Γ. Αυτός που μπορεί να δημιουργεί μουσική,για μένα οτιδήποτε άλλο δεν είναι καλλιτέχνης…Τώρα στην Ελλάδα καλλιτέχνες έχουμε βαφτίσει τους πάντες.

9. Τα σχέδια σου για το μέλλον. Ετοιμάζεις κάτι δισκογραφικά ;

Έχω αρκετά κομμάτια που έχω γράψει και θέλω σε πρώτη φάση να τα δώσω σε διάφορους τραγουδιστές τις επιλογής μου.

Δεν έχει γίνει κάποια πρόταση απο κάπου βλέποντας και κάνοντας.

Όλα στην ώρα τους….

10. Δυο λόγια για τους αναγνώστες του News-life.gr

Οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι και όλοι ανεξαιρέτως αντιμετωπίζουμε  προβλήματα. Αλλά το παν είναι μέσα από κάθε μαυρίλα της καθημερινότητας να αντλείς δύναμη για να κυνηγάς αδιάκοπα τους στόχους σου και τα ονειρά σου.

http://www.news-life.gr/

 

Συνέντευξη:Eλεονώρα Καραμιχάλη

a.help-button { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); border: 0 none; border-radius: 3px; box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; color: #FFFFFF; display: inline-block; font-size: 0.8em; padding: 0em 1.5em; text-align: center; text-shadow: 0 -1px 0 rgba(222, 122, 0, 0.8); margin-left: 25px; } /** * @author Brad Dalton * @example http://wpsites.net/web-design/call-to-action-style-help-box-support-button/ * @copyright 2014 WP Sites */ a.help-button:hover { background-image: -moz-linear-gradient(center top , #F0A142 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 #FEB55E inset, 0 2px 0 rgba(254, 181, 94, 0.8) inset; color: #FFFFFF; text-shadow: 0 -1px 0 #DE7A00; } a.help-button:active { background-color: #ED8B16; background-image: -moz-linear-gradient(center top , #EF962B 0%, #ED8B16 100%); box-shadow: 0 1px 0 rgba(254, 181, 94, 0.5) inset; } .help-box { background: none repeat scroll 0 0 #F7F7F7; font-size: 25px; font-weight: bold; margin: 0 0 25px; overflow: hidden; padding: 20px; width: 100%;